Vores datter tager på fodboldefterskole til sommer…

Et skønt ophold på fodbold efterskole er, hvad vores mindste datter skal spendere det snarligt kommende skoleår på! Vi glæder os alle sammen meget, men jeg må da helt ærligt sige, at det samtidig bliver sørgeligt…! Hun er nr. 1 barn, der ”forlader” os til fordel for noget andet, og vi skal ihærdigt vænne os til at der er én mindre i hjemme hos os! Det har i længere tid været hendes ønske at gå på fodbold efterskole, af den årsag, at hun spiller rigtig meget fodbold. Hun har i sinde at kunne forbedre evnerne ved at spille meget efterskole fodbold, af den grund, at hun besidder et stort ønske om at kunne leve af at spille fodbold… Vi har af den grund alene valgt hendes skole ud fra det ene kriterium, at det var en fodbold efterskole, der kunne offerere en hel del efterskole fodbold…! Efter rigtig mange timers google-søgning, og utallige besøg på forsk. efterskoler, fandt vi frem til en rigtig dygtig fodbold efterskole!

Det mærkes som hundredetusind år siden! Og nu er der pludselig ikke særlig lang tid til, at hun en overgang flyver fra reden! Så vi alle sammen har jo i grunden haft en del tid til at forlige os med realiteten, men jeg syntes ik desto mindre, at det bliver trist ik´ at se hende dagligt! Men samtidig hermed er jeg jo kodylt oppe og ringe på hendes vegne, jeg er bare slet ikke tvivlende omkring, at hun vil få et fedt år på fodboldefterskole [http://www.halstedhus.dk/efterskole-fodbold]… Jeg gik tilmed selv på en fodbold efterskole, dengang jeg var seksten år, & jeg havde et fedt skoleår. Mit år på fodboldefterskole er så absolut et år, jeg hyppigt mindes… Så jeg forsøger at huske Pernille på, at hun skal sørge for at værdsætte det, imens hun er der, for på ingen tid, er året gået… Jeg husker tydeligt, at jeg syntes, at mit år gik utrolig stærkt. Jeg er glad for, at hun tager sit fodboldtalent seriøst, så naturligvis skal hun spille så meget efterskolefodbold som muligt. Men dog skal hun huske at dyrke det det sociale samvær også.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.