Vil du sige ja til plastpaller eller træemballage? Læs tips her

I dette indlæg kigges der på såvel træemballage {jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31} såsom europaller {jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=39&menu_nbr=25} som plastpaller {jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=42&menu_nbr=28}. Hvilken palletype, som er mest egnet, kommer nemlig an på det ombordværende gods ogtransportmetoden. At naturen nyder godt af europallerne, bliver den største fordel ved træemballage. Hertil kommer desuden, at brug af træemballage reducerer udledningen af kuldioxid sammenkædet med transport af gods med så meget som tredive %. Europallerne er nemlig yderst værdifulde som returpaller, idet de kan bruges adskillige gange, uden at den høje kvalitet falder.

Derimod forhandles plastpaller oftest som paller til engangsbrug af den årsag, at de ej er så langtidsholdbare som europaller. De har derudover den fordel, at plastpaller i sammenligning med træemballage ikke bliver påvirket af vejrguderne, da det er ensbetydende med, at de har samme vægt og størrelse, uanset om det pisker ned, eller solen skinner. De bedste plastpaller manifaktureres faktisk af en form for plast, som er 100 % genanvendeligt. Der er derudover ej behov for at gå, at du går på kompromis med hensyn til miljøet, alene på grund af, at du vælger at benytte plastpaller i stedet for europaller. De er til gengæld betydeligt lettere, og de er derfor et perfekt valg til luftfragt, hvor der er grænser for den tilladte vægt.

Er det plastpaller eller europaller, som er bedst til dit konkrete dit transportbehov? Den afgørelse er et hundrede % overladt til dine præferencer. I godstransportindustrien går jobbet hovedsageligt ud på at optimere fragtforholdene, så arbejdet på én gang foregår så ubesværligt og kan overstås hurtigst muligt. At benytte de helt rigtige paller, bliver med det i tankerne også fantastisk afgørende, da palletyperne besidder forskellige plusser.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.