Vi har i en lang periode flirtet med tanken om en espressomaskine!

Om ej længe har jeg 24-års fødselsdag, og skal af den grund snart til at koncentrere mig om en ønskeseddel! Det mener jeg faktisk nogle gange kan være ekstra kompliceret. Det er ik hver gang, at det er en mulighed at komme på nogen ønsker. & dét er jo egentlig interessant, af den årsag, at dét højst sandsynligt er et symptom på, at visse personer lever i en tilværelse, hvor forbrug ik er knapt. Alle de gange vi føler, at vi mangler noget, køber vi det uden at skænke prisen en tanke, det har som konsekvens, at der er ingen ønsker tilbage, når venner håber på at få en ønskeliste. Men i dette tilfælde er jeg imidlertid kommet på noget; en espressomaskine! Jeg har længe haft fantaseret om espressomaskiner , http://www.stildesign.dk/, . På en espresso maskine kan vi hjemme lave drikke, der smager fantastisk. Og det er uovertruffent at have mulighed for at invitere vennetruppen på kaffe brygget på en espressomaskine. Af den grund er tiden moden til at jeg vil ønske mig en espressomaskine af slyngveninderne. I lang tid har jeg indset, hvor efterspurgte espresso maskiner er blevet. En hel del besidder nu en espresso maskine. & dén vogn vil jeg nu ligeledes følge…

Den sværeste del er selvfølgelig, hvilken espressomaskine, jeg skal være ejer af! Jeg sætter min lid til, at I skønne med-bloggere kan og vil hjælpe mig med at beslutte dét. Jeg er af den mening at fremkomsten af espressomaskiner er rigtig stort. & jeg kan slet ikke finde hoved og hale i noget som helst. Jeg har den overbevisning, at espresso maskiner sælges til usandsynligt mange forskellige priser, og jeg ved slet slet ikke, hvad jeg skal være opmærksom på? Så dét vil jeg absolut gerne få hjælp til at få opklaret. Den ovenud store eftersøgning efter den mest gennem-designede espressomaskine er absolut i gang! Jeg er blevet fantastisk opslugt af den her jagt, og gennemgår hele tiden nettet efter espressomaskiner. Men jeg synes nu alligevel, at det er meget vanskeligt at skabe sig et overblik, så skriv eller mail endelig, hvis du besidder kloge fif om indkøb af en espressomaskine!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.