Vi har fundet sexlegetøj

Noget mere erotik - www.amoro.dk/shop/frontpage.html, i forholdet kunne jeg og min kæreste godt tænke os, så vi har sammen set os om i en forretning med sexlegetøj og anskaffet nogle forskellige ting, blandt andet en splinterny dildo, der kan være en hjælp til at sætte gang i sexlivet igen. Vi har ej specielt tit sex, og hvis vi langt om længe har det, så føles det en smule kedeligt, så nu prøver vi at anvende noget sexlegetøj, så vi kan få sexlysten tilbage. Det sexlegetøj, som jeg og min fyr besad før, var kun en dildo, der ikke virkede længere. Egentlig elsker min fyr erotik, han har dog været så stresset på arbejdet, at vores sexliv ikke er det samme mere. Faktisk har han altid, så vidt jeg husker, været glad for forspil, og han synes godt om at kigge på mig, imens jeg onanerer med en dildo, idet vi er ved at gå i gang med at have sex sammen.

Min fyr og jeg var inde i butikken med sexlegetøj & anden erotik her i fredags, og der brugte vi penge på rigelige forskellige ting og sager. Noget til mig, som bl.a. en dildo, & noget til ham, foruden ting, som vi begge kan nyde, erhvervede vi . Rigtig frækt var det at kigge på sexlegetøj med kæresten, så vi fik egentlig helt lyst til at gå hjem og have sex sammen straks.

Og vil I vide noget? Det gjorde vi.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.