Vi forstår nu, hvorfor utallige selvstændigt erhvervsdrivende syntes, at frankeringsmaskiner er tjekkede…

Min medforfatter og jeg har i sinde at heads up til at begynde med! Der kommer nu, hvad nogen damer muligvis ville kalde et virkelig ikke-spændende indlæg vedrørende frankeringsmaskiner! Men det forholder sig ikke desto mindre sådan, at jeg har indset, hvor skøn en såkaldt frankeringsmaskine » http://danastar.dk/produktkategori/frankeringsmaskiner/, er! & jeg har langt om længe afgjort, at jeg må købe en frankeringsmaskine til min forretning. For næsten 7 år siden iværksatte jeg mit nye liv som selvstændig erhvervsdrivende, & forretningen har virkelig hurtigt tjent penge ind. Det just fortalte har den betydning, at gesjæften i dag fremsender fantastisk meget mere post end forretningen gjorde i opstartsfasen. Mine kollegaer & jeg har anerkendt, at man med bistand fra en frankeringsmaskine er i stand til at spare virkelig meget arbejdstid. Virkelig meget tid i mit nyligt etablerede firma, hvor vi for nu bare er få kollegaer tilknyttet, ville det være tjekket med en frankeringsmaskine, af den grund, at vi allerede har meget travlt. & så virker det jo rigtig usmart at spendere værdifuld tid på at frankere breve! Vi ønsker meget mere at spendere tiden på mere afgørende arbejdsopgaver, og til det formål, spenderer vi penge på en frankeringsmaskine!

Vi kan simpelthen ej bestemme, hvilken frankeringsmaskine, som ville være den skarpeste vej at gå. Jeg har forsøgt at skabe mig en klarhed over udbuddet, men jeg har bestemt ikke truffet en beslutning. Jeg håber rigtig meget, at I kan hjælpe mig med at bestemme, hvilken frankeringsmaskine, der passer allerbedst til mit firma. Der findes både danske & svenske sælgere af frankeringsmaskiner, og jeg har ikke evnerne til at afgøre, hvor det vil være bedst at placere sine moneter. Lige umiddelbart ville jeg foretrække en hjemlig distributør, af den grund, at det i så fald ville være lettere at snakke, såfremt jeg støder på problemer. Men alligevel er det som om, at de ikke-danske sælgere af frankeringsmaskiner er billigere end de hjemlige virksomheder. Og som allerede nævnt, er jeg selvstændig erhvervsdrivende med en just etableret virksomhed, der præcist lige genererer et lille overskud. Så af den årsag er det altafgørende, at jeg opstøver en frankeringsmaskine til en formidabel pris. Men naturligvis spiller maskinens kvalitet også ind på mit valg af frankeringsmaskine. Derfor: gi’ hjertens gerne brugbare råd til en ret billig & prima frankeringsmaskine!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.