Vi flytter: Flyttefirma plus mange ting og sager – og sko

Åh jeg glæder mig. Snart flytter kæresten og jeg sammen i en lejlighed i Odense, og vi har mange besiddelser, som skal flyttes hen i lejligheden. Selvom det er en stor bil kan alle vores ting formentlig ej være der i min brors bil netop derfor har kæresten og jeg ringet til et flyttefirma. Vi forventede, at det ville komme til at koste en del, men faktisk gav de os en særdeles god pris.

Flyttekasser har vi for resten fået gratis. Det er vi glade for, da vi nemlig just har brugt en stor sum penge på noget nyt inventar og nogle andre ting og sager til lejligheden. Det virker som om, det er et fint flyttefirma. Det er lige, hvad der er brug for, nu hvor der er lidt for mange ukendte faktorer, der gør os lidt utrygge ved at starte forfra i en ny lejlighed.

Jeg har boet sammen med min far det samme sted hele livet.Jeg glæder mig til at flytte, men på den anden side er jeg alligevel lidt bange for flytte hjemmefra og flytte sammen på samme tid. Mig og min kæreste har talt meget om det, hvilket virkelig hjælper. Han er en rigtig god kæreste, og jeg har på fornemmelsen, at vi kommer til at elske at bo sammen. Især fordi vi bor langt fra hinanden lige nu, så vi ses desværre ikke ret tit.

Det flyttefirma, der skal flytte vores flyttekasser, var hos os begge forleden dag med flyttekasser. Den mand, der kom, var særdeles hjælpsom og gav os nogle belejlige råd med hensyn til nedpakning & løfteteknik. De kommer igen om nogle dage og afhenter alle møblerne, og dermed er vi flyttet.

Jeg skal, nu vi taler om det, ikke glemme at ringe vores flyttefirma op og spørge dem, om de kan tage fire flyttekasser mere med til mig, da der ikke er plads nok til mit gods i flyttekasserne, vi allerede har fået. Min kæreste synes, at jeg får sorteret ud i mit tøj og mine sko, men så er det da meget billigere at rekvirere ekstra flyttekasser. Han ved vidst ikke, hvor meget mine sko har kostet. Nu håber jeg bare, at vi kan blive enige, når vi skal indrette os med alle vores ting.