Vi er en erfaren golf efterskole med hjerterum.

En pause, hvormed de har mulighed for at styrke interesser og modnes, for mange vil en årgang på fodbold efterskole rent ud sagt være nøjagtig den ting, de mangler. Gymnasie, håndværker, biologi, dansk – at finde ud af, hvad for en vej man skal vælge i livet, vil virke vanskeligt når man er teenager. Til alt held eksisterer der efterskoler til alle & enhver – uanset om du kunne tænke dig aktivitet, fotografi, religion eller orkestre. Det er bare med at komme i gang med at ansøge om en oplevelse, du aldrig forglemmer!

Den her efterskole svømning har satset på sport, så hos os kan du anvende et fuldt år på at blive expert i din favoritsportsgren plus desuden få en god plus rig tilværelse der har en masse udfordringer. Du får endda chancen for at forsøge et par anderledes former for sport gennem dit ophold, af den årsag at vi har adskillige typer af idræt. Dersom du for eksempel elsker håndbold, er du i stand til at prøve et skoleår på en håndbold efterskole, sådan at du kan fokusere 100 pct. på din favoritsport: findes her noget bedre?

At man der får chance for at kreere venner, som aldrig tager slut, er blandt de optimale ting omkring en ride efterskole. Her dannes faktisk fantastisk holdbare bånd, der kan vare resten af dit liv, dersom man hver enkelt dag i 12 mdr. sidder til bords, sover og dyrker sport i fællesskab med en lille flok af de samme mennesker!!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.