Ved gynækologisk undersøgelse – efterprøve fertilitet henne hos et styks gynækolog

Her for tiden har jeg ikke griflet så meget omkring projekt baby. Anledningen er at jeg med tiden er lidt deprimeret over den manglende succes. Det er lige om lidt 14 måneder siden at jeg smed præventionen uden gevinst. jeg planlægger her for tiden, hvorvidt jeg ska’ snakke med en gynækolog og få undersøgt min fertilitet.

Min veninde har for nyligt fået foretaget en gynækologisk undersøgelse for en smule tid siden for at få afklarethed angående hendes fertilitet. Min veninde har så noget der er kaldt Poly Cystisk Ovarie Syndrom, som mindsker hendes fertilitet. Vigtigt, at veninden fik kommet til gynækologisk undersøgelse. I dag har venindens gynækolog potentiale for at hjælpe min veninde videre til en intensiveret fertilitet.

Moi her må indrømme, at jeg ikke har haft nogen særlige idéer når det kommer til vores fertilitet, når min kæreste, min veninde og jeg er unge og sprøde. Egentligt forudsatte jeg at gynækologisk undersøgelse for at måle fertilitet var mest aktuelt for dem i 30′erne. Men en pige i midten af 20′erne har åbenbart også ønske om at komme til gynækolog og få foretaget en gynækologisk undersøgelse der sætter fokus på fertilitet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.