Vælg højskoler i Danmark, udforsk dine største talenter samt dan venskaber for livet

Højskoler i Danmark er altid blevet set som en ret udsædvanlig rute – en løsning for dem, der ej er så fagligt anlagt samt ej er klar over, hvilken retning de vil gå endnu. Dette synspunkt er faktisk synd, på grund af at højskoler bliver ej uprofessionelle og dårlige, højskoler er bare skoler, hvor teenagere bør få mulighed til at dyrke flere forskellige interesser, førend det voksne liv egentlig begynder. At man på et sabbatår højskole ikke skal købe 200 bøger og aflevere stile hele tiden, er fuldstændig rigtigt. I stedet kan man dyrke idræt, teater og sammenspil, eller uddannende rejser til f.eks. Masaierne.

Såfremt du vil lære at leve nær fremmede mennesker, samt dersom du har lyst til at vide, hvorvidt du rent faktisk er i besiddelse af en styrke i musik eller svømning, bør sabbatår højskole virke som en god idé. Prøv eksempelvis at afprøve dine kunstneriske talenter brugende beklædning samt fotografering, eller evt. vil du hellere udforske pædagogik eller dansk? Der er flere fagområder, der ej kan vælges på en gymnasiel uddannelse, plus dette er faktisk meget beklageligt, at folk aldrig får prøvet fagene, udelukkende af den grund at de ikke ses som ’rigtige’ fag.

Vores højskoler lægger stor vægt på variation og fællesskab, samt vi sørger for at hver eneste elev kan finde fryd & entusiasme i tilværelsen. Anvendende sabbatår højskole er du altså i stand til at finde dine styrker plus din medmenneskelighed.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.