Undertegnede kunne godt tænke mig en kulturrejser Toscana og kørsel til vinrejser Toscana

Mor har længe pladret omkring kulturrejser Toscana. Med en bedsteveninde har hun i dag anskaffet billetter til en af de cool vinrejser Toscana og rejseglade mig er ærligt talt ganske jaloux. Rejseglade mig har ikk rigtigt overvejet pakke- og charterrejser før og som følge af det har jeg aldrig ferieret på kulturrejser Toscana, men den slags vinrejser Toscana lyder sååå hyggeligt.

På kulturrejser Toscana ferierer mutti rundt i området i en 7-8 dage. De glæder sig til vinrejser Toscana – og de skal ikke tænke over, hvem af dem som skal køre bilen. Jeg & Nicolai var engang på tur med vinsmagning i Frankrig og vi oplevede generende, at den ene af os stod for kørslen rundt. Dér er vin- og kulturrejser Toscana med planlagte ture noget lettere. Fnis.

Mor plus hendes gode veninde Marianne drager omkring på deres kulturrejser Toscana og ser flere byer og vingårde. De to drager såvel til hyggelige landsbyer og til Firenze og shoppe. Desuden er det en af den slags kulturrejser Toscanamed tid til dasedage og udflugter uden guide, og ikk samtlige dage afsted skal noget bestemt. Det ville jeg godt kunne arbejde med. Måske er rejseglade mig ved at nå den aldersgruppe, hvor jeg er i forbrugergruppen for kulturrejser Toscana..

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.