Undertegnede forguder at flyve med piper archer lx og piper seneca v & eftersøger nu pilatus for sale på nettet

Dengang i 1998 moverede mit unge jeg til Kearney i nær Illinois. Tidligere havde jeg ikke meget kendskab til flyvning, men undertegnede skal love jer, at de glade studieår gav forskellige ganske prægtige events hvor jeg kunne komme op i en piper seneca v, som er absolut splinternyt på markedet, og siden tillige piper archer lx. Heldige jeg kom på pilotskole og havde derefter mulighed for at lette piper archer lx og piper seneca v hjemme ved Nikolaj. Som studerende havde jeg den mest vilde tidsperiode, og jeg har flere gange derefter fløjet piper seneca v og piper archer lx igen og igen.

Snart står eventyreren her over for at rykke teltpælene op og rykke til Leister i det vestlige Australien. Derude er der er ®et mange kilometre til hospitaler og hjælp, og på den baggrund af det en god ide at transportere sig i en flyvemaskine. Undertegnede har spekuleret på at investere i piper seneca v og piper archer lx igen, men i dag efterlyser undertegnede snarere pilatus for sale rundt omkring på de lokale hjemmesider. Undertegnede fandt forskellige velegnede forretninger med pilatus for sale, og jeg er ret sikker på, at piloten her hellere må vælge mig et pilatus for sale denne gang og ikke i stedet købe et styk piper seneca v eller piper archer lx. Men I er meget velkomne til at forvisse novicepiloten her om noget andet.

Når undertegnede søger information om pilatus for sale, tænker jeg, at denne flytypedet fly ser fornuftigt ud til en fornuftig leje. På den anden side har undertegnede erfaring med piper seneca v og piper archer lx og jeg ved fra mig selv, hvordan de begge fungerer let. Når mit valg er i mellem piper seneca v eller piper archer lx så tror jeg egentligt, at jeg helst ville have et piper archer lx over piper seneca v. Men far her er vildledt af de fine bonusser ved pilatus for sale.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.