Undertegmede er fan af karnevalskostumer. Glæde ved ideen angående karneval i aalborg med karnevalskostume

Mor her drømmer om at drage til karneval i Aalborg inklusive karnevalskostume glimmer og fjer. Undertegnede er en festgås der holder af karnevalskostumer {http://dramashop.dk/kostume/category/karneval-i-aalborg-228/} og fest i parker & gader. Endvidere har jeg hørt, at karneval i Aalborg bliver et kæmpe gilde og også stort. Mon jer læsere har været afsted til karneval i Aalborg klædt i karnevalskostumer og glimmer? Det håber jeg?

Karneval i Aalborg – Jeg kan klart se det for mig. Bedsteveninderne & jeg iført smukke, lækre karnevalskostumer og derefter bare more os og shake booty til en samba. Jeg kender faktisk én, der øver i at deltage til karneval i Aalborg i det fineste karnevalskostume. Det vil være fedt at drage afsted og se, hvor habil pigen er efter al hendes træning. Det må bestemt være en oplevelse.

De seneste 2-3 år har festlige mig deltaget i Københavns karneval, men jeg hørte, at karneval i Aalborg virker større. Og det har sgu nogle gange været lidt tungt i hovedstaden, hvor absolut de yngste var klædt i karnevalskostumer. Så jeg regner med at tage af sted til karneval i Aalborg klædt i glitter, karnevalskostume og fjer. Ny ide – Jeg og tøserne skal på sambakursus inden.