Tyroler kostumer til en oktoberfest

Mig og vennen skal til udklædningsfest på arbejdspladsen til efteråret, og han ville gerne have, at jeg skaffer de kostumer, som vi skal have på. Jeg har overvejet et væld af varierende halloween kostumer. Faktisk er det ligeledes i efterårsmånederne, der er oktoberfest, der oprindeligt stammer fra Tyskland. Der har man tyroler kostumer på. Jeg var dermed i en kostumeshop på hovedgaden her i tirsdags. Der var masser af halloween kostumer såvel som faktisk tyroler kostumer, men desuden en del sjove ting og sager: masker, parykker, sminke, med mere. Så jeg kunne blive inspireret så jeg til at starte med på kostumer. Butikken havde kostumer i store mængder, og der var mange udsøgte at vælge imellem. Efterfølgende gik jeg hen for at se på masker, parykker plus sminke, og ligeledes her havde de rigtig mange produkter. Nu købte jeg to ret cool udklædninger. Jeg gik hjem til min kollega/ven for at vise ham de halloween kostumer, jeg havde købt, da jeg havde endt købet af udklædninger. Han blev fornøjet, idet han observerede, at vi skulle klædes ud som vampyrer. Jeg nævnte for øvrigt de der tyroler kostumer, og så talte vi om, om vi skulle tage til en oktoberfest sammen i efteråret. Jeg ser frem til at se mig og min kammerat i de udklædninger, jeg har købt. Jeg har på fornemmelsen, at vi kommer til at være uhyggelige. Jeg glæder mig herforuden til at se medarbejdernes dragter. Det bliver helt sikkert en spændende fest. Udklædningsfester er af en eller anden grund som regel altid lidt sjovere end almindelige arrangementer på vores arbejde.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>