Trænger din bolig til murerarbejde?

Mange murerfirmaer kan ordne alle typer af murerarbejde på dit hjem, ligegyldigt om arbejdet er bestående af nybyggeri, tilbygning, ombygning eller istandsættelse. Har du brug for at få foretaget murerarbejde på dit hus som bl.a. facaderenovering inklusive omfugning plus facadeisolering?

Med årene kommer de fuger, som er imellem murstenene på et hus til at smuldre. Dette får huset til at se grimt ud, og ydermere kommer muren til at blive mere skrøbelig over for dårlige vejrforhold, hvilket kan forårsage ødelæggelser på boligen. En omfugning samt evt. en facadeisolering er en oplagt mulighed ved facaderenovering. Ødelæggelser opstår fx, hvis fugerne er porøse, såfremt fugerne er mangelfulde, såfremt muren har fugt eller pga. murbier. Murerarbejde ang. facaderenovering kan bestå af en omfugning med nye fuger, filsning/pudsning, vandskuring foruden facadeisolering.

Det er klogt at få foretaget murerarbejde på huset for at undgå ødelæggelser, dog vælger adskillige mennesker desuden at få det foretaget kun for at få huset til at have et mere moderne udtryk. Gamle ejendomme har tit tilbagelagte fuger, som mange får lavet omfugning på, så fugen ligger ud til murstenenes kant. En facaderenovering som denne gør en stor forskel på husets fremtoning, da facaden kommer til at fremstå som enhed, og fordi det fremstår moderne, holdbart og velholdt. Tillige kan man få foretaget facadeisolering for at forhøje boligens stand.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.