Tøsen er begyndt at interessere sig for i hatte de fleste dage

Teenageren er blevet forelsket i hatte . Teenageren er blevet begejstret for både fine hatte med blomster og filt, men også sjove hatte til udklædning [http://dramashop.dk/kostume/category/hatte-til-udklaedning-19/]. Vi har længe glade for at klæde os ud med sjove hatte ind imellem, men i øjeblikket har barnet næsten startet en trend mht at tage i ottende klasse iklædt div. hatte samtidig med at indkøbe hatte til udklædning og benytter dem til fest.

Jeg er egentligt lidt stolt af, at tøsenpigen dresser up klædt i hendes sjove hatte uden at være nervøs for tanken om at være forskellig fra venindeflokken. Som teenager bar jeg slet ikke hatte hvis det da ikke lige var hatte til udklædning. Men for Ida lader det til at være sejt med alternative eller sjove hatte i skole.

Størstedelen af barnets sjove hatte indkøber hun rundt omkring ved loppemarked. Hatte til udklædning har hun fundet i udklædningsforretninger, men tillige ved udsalg i et lille teater. Frøkenen har sgu vist sig at være godt nok temmelig opfindsom og iderig det er så sandt som det er sagt. VIi forældre fatter ik 100 %, hvorfra hun har det, for tøsens veninder er hverken til sjove hatte & til hatte til udklædning. Nærmere tvært imod så foretrak flere af dem ikkik’ at dukke op i kostumer når skolen holder fest til fastelavn. Men hende datteren skejer ud med kreativitet samt hatte.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.