Tinnitus er en slags ulidelig ørersusen. Ny forskning viser nu, at lidelsen mod alle ods kan kureres.

Kender du én, som har tinnitus » hearing.siemens.com/dk/da/hearing-loss/tinnitus/tinnitus.html,, ved du sikkert, at det ej er påskønnet. Lidelsen tinnitus er egentlig ved at være en del almen, og det er ej for sjov.

Man ka’ godt nok erstatte med et høreapparat. Men lyden kan være så høj, at den giver risiko for indelukkethed. For hvordan kan du være smilende og gå på arbejde hver dag, hvis det hele tiden føles som om et jetfy flyver igennem dine øregange? Muligvis ka’ høreapparater lindre larmen til en vis grad. Jeg håber for alt i verden, at tinnitussen springer mig over!

En del mennesker giver en beskrivelse af lidelsen tinnitus som migræne! For den tinnitusramte er der simpelthen en lyd inde i ørerne, også selvom der på ingen måde kommer nogen tone ud i nærheden. Det er besværligt at forstå for de, der ikk’ selv har været igennem det – ligesom mig.

Specialister er nu blevet overbeviste om, at lidelsen skyldes intensiv indbildningsevne! Tinnitus kan gå væk – jubii! Det viser sig, at hørecentret i hjernen åbenbart kan programmeres om, sådan at tonen går helt væk. Det er ganske enkelt en helt genial behandlingsmetode, da behandlingen sådan set raskmelder den udsatte for sin men illusoriske hyletone et sted inde i hjernen. En selvopfunden øresusen, som er tildelt alt for meget hensyn & som ikke virker spor digtet.

Tinnitus kan behandles – endelig! Hørecenteret kan omprogrammeres, så den generende lyd helt forsvinder. Det er en genial behandling, idet den så at sige kurerer patienten for sin imaginære hyletone i hjernen. En selvgenereret hyletone, der har fået alt for meget opmærksomhed, og som ikke længere føles imaginær. Jeg håber, at tinnitus springer mig over! Skulle det ske, at jeg en dag i fremtiden bliver bekymret for, at jeg alligevel er blevet offer for tinnitus, vil jeg sikkert prøve at tænke det væk igen. Er det muligt at tænke det reelt, burde det ikke være umuligt at tænke tinnitussen ud af sin hjerne igen!!

Tinnitus giver ringen, hylen og brummen for ørerne! For den, der er ramt af tinnitus, er der ganske enkelt en lyd inde i øregangen, selvom der slet ikke er nogen lyd omkring vedkommende. Det er svært at forstå for de, der ikke selv har prøvet det – ligesom mig. Men skulle jeg en dag blive bange for, at jeg var blevet ramt af tinnitus, vil jeg tænke på forskningsresultaterne og prøve at tænke det væk. Gå væk tinnitus – væk væk væk!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.