Sværmeri om oplysende kulturrejser – som eksempelvis kulturrejser andalusien

Med henblik på at have råd til et stk oplysende udflugt slæber og slider jeg. Moi har mange utopi rejsemål, f.eks. Indien og Canada. Men allermest eftersøges kulturrejser - www.hjertingrejser.dk/spanien, andalusien - www.hjertingrejser.dk/kulturrejser-andalusien, . Jeg valgte spansk i gymnasiet og dykker fortsat dybt i spansk sprog og kultur. Flertallet af kulturrejser lader til at være rigtig udstrakte, men travle mig har maximalt en måned, inden jeg må tilbage og komme igang med første semester. Så kulturrejser andalusien på maks i omegnen af 30 dage ville være godt.

Gud ske lov har jeg detekteret en manager af kulturrejser der tilbyder kulturrejser andalusien der er 7 – 4 uger. Super godt. I løbet af 28 dages kulturrejser kan jeg forstå den andalusiske kultur. Mens det ikk er kulturrejser over 15-20 uger, som kræver at jeg jo ska’ betale store summer – og maybe bliver homesick og evner at blive ret trist. Så kvalificeret er lidt introverte mig nu ikk til at finde helt nye gode venner.

Til undertegnedes gemyt er korte kulturrejser lader til at være helstøbte. Jeg skal nu til at fastlægge mellem flere kulturrejser andalusien kombineret med hvilke datoer der passer mig bedst, sådan så praktiske mig returnerer til Danmark og starte på læreruddannelsen . Jeg glæder mig virkelig meget og taler kulturrejser med alle. Reelt oplever jeg flere, som planlægger kulturrejser Kina eller kulturrejser Andalusien eller i Indien. Lidt sjovt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.