Stor begejstring for et styks bestilling på musik til bryllup og underholdning til børnefødselsdag – evt. mobildiskotek

Der er travlt på undertegnedes bestillinger de sidste par måneder. Jeg står over for både at udpege underholdning til børnefødselsdag direkte til et stk 5-årig pige og booke musik til bryllup – måske et ungt og smart mobildiskotek. Rart med mange opgavebestillinger.

Til brylluppet deltageren stor del unge gæster på cirka 15-24 år og så kommer der en hel del der har rundet de 71, og den slags aldersgrupperinger er ikk ofte til at forene musisk med mindre jeg bestiller mobildiskotek, så på grund af dette overvejer undertegnede egentligt at fuldende swing og 70-er rock med et ungt mobildiskotek som musik til bryllup. De yngste ønsker et smart mobildiskotek til at nyde nye hits, i mens musik til bryllup mere traditionsbundent er eksempelvis swingmusik og jazz eller sådan noget som Kim Larsen & Himmelhunden. Ind imellem er det ikk uundværligt med sådan er mobildiskotek der kan supplere musik til bryllup, i fald at de unge kan lide 1950’er swing samt Kim Larsen fra 1970erne. Men andre gange har undertegnede altså prøvet positive erfaringer hvor jeg har sammensat mobildiskotek med traditionelt musik til bryllup.

At arrangere underholdning til børnefødselsdag plejer at være et skægt ærinde. Det er Sandra der har fødselsdag og barnet vil gerne have underholdning til børnefødselsdag, og hun lader til at være rigtig pjattet med Elsa og Anna fra Frozen og søndag går lillepigen i skøjtehallen. Så is-tema er jo indlysende til valg af underholdning til børnefødselsdagen. Skulpturer i is, en snemand eller måske en sanger, der optræder med Lad det ske. Eventuelt også sådan nogle fine fletningefrisurer. Plus et stk kunstskøjteløber. Forslag til underholdning til børnefødselsdag mangler ikke.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.