Ståltag eller teglsten: på hvilket tidspunkt bliver den ene tagtype bedre end den anden slags?

Et horribelt problem med vores hjem gik familien samt jeg igennem for et par år siden. Hustruen og jeg selv havde levet i parcelhuset i 3 til 6 år, da det viste sig, at taget lækkede. Det var ellers et smukt hus med tilhørende luftig have samt flotte teglsten. I årene, vi boede der, havde min kæreste samt jeg ej tænkt på taget, hvilket kom til at give store konsekvenser. Vores teglsten var hurtigt i ganske dårlig stand, fordi de tidligere ejere på samme måde havde forglemt at give husets teglsten den fornødne behandling. Efter et par dage med slem sne viste det sig uheldigvis, at vandet dryppede igennem vores teglsten. Her var alligevel hverken problemer med algebevoksninger på vores teglsten eller andre synlige problemer, som helt almindelige folk har evnerne til at forhindre.

En ekspert, der kiggede taget igennem efter alle kunstens regler, ringede vi hurtigt til. At vi var nødsaget til at fjerne vores teglsten, fordi tagstenene faktisk var forældede, fik vi at vide.

Min familie & jeg selv funderede i et stykke tid over, om vi burde anskaffe os et flottere udseende til hustaget samt valgte et praktisk ståltag. Vi rådgav os hos en masse respekterede forhandlere & besluttede os til sidst for et sted, hvor vi alle var enige om ståltagets udseende plus omkostning. Taget fik vi fikset, de eksisterende teglsten blev udskiftet med ståltag og vi er i dag de stolte ejere af et skinnende ståltag, som skal beskytte huset i flere årtier.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>