Spritnye køb anskaffelser af 80’er udklædning og 80’er tøj

80’er udklædning & 80’er tøj er undertegnede totalt himmelhenrykt over. Modeglade moi holder så vildt af det, at undertegnede virkelig shopper en stor part af skuffernes 80’er tøj iblandt 80’er kostumer & 80’er udklædning i web udklædningsforretninger. De tilbyder for de flestes vedkommende fikse accesories i neon som eksempelvis strømpebukser, benvarmere og hotpants.

Jeg påklæder mig ofte i 80’er tøj og har selvfølgelig jævnligt inviteret sjov der har temaet 80’er udklædning, 80’er kostumer og 80’ tøj. Min glæde er undertegnede ik’ den eneste som har. Min 2 år ældre søs er præcis også på samme måde – jeg tror egentligt at det er fra Lene, at glade moi hylder 80’er tøj, idet hun i gennem store dele af teenageårene havde 80’er kostumer + 80’er udklædning på såvel til fest som til hverdag. Ind imellem i hundrede % 80’er udklædning men nogle gange kun med brug af enkelt tilbehør.

Undertegnede er vild med stilen fra 80’erne med rollergirl og masser af kulører. Det er så livsbekræftende, når alle andre render rundt på skolen hundrede % iført tøj i monokrom, så trækker undertegnede i 80’er tøj med godt med kulører. Flere af mine venner synes at min påklædning ser ud som 80’er udklædning – og ja det er skam 80’er kostumer, jeg selv tager på, fordi de er prisbillige og et simpelt alternativ til at gøre brug af retro-butikker, der ikke så tit sælger ægte 80’er tøj. Det er dejligt nemt at bestille mine 80’er kostumer i en webshop så jeg derefter kan få dem leveret inden for få dage. Skulle undertegnede have lyst til at udfordre glæden for 80’er tøj for 80’er tøj skulle komme så forhandler de jo en mængde af til og tilbehør fra øvrige perioder. De har også flere eminente coctailkjoler, som scorer hyldest af kammeraterne. Flere af tøserne har modsat også for dem selv lidt 80’er udklædning som f.eks neon-armbånd + plastik briller, så jeg spreder min 80’er tøjstil.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.