Spritnye forsatsvinduer i huset

Uagtet at mig og min familie holder meget af vinter, er det iskoldt at leve i vores hus, af den årsag at det ikke har fået en korrekt isolering, og det er rimelig ærgerligt. Der er et af vores store vinduer, der er i stuen, der er smadret, og de kunne egentlig godt alle og enhver trænge til at blive udskiftet. Af den årsag at vinduerne kun består af én enkelt rude, skal de have indsat forsatsvinduer. Til trods for at vores hus er forfaldent, er det virkelig skønt. Bl.a. har vinduerne et specielt look, som vi godt kunne tænke os at fortsætte med at have. Forsatsvinduer kan specieldesignes ud fra dine egne vinduer, og det, synes jeg, er fortrinligt. Det betyder, at vi kan få fremstillet forsatsvinduer, som er ens med vores egne vinduer.

For at opnå en kvalitets isolering ved gamle vinduer med bare ét enkelt lag glasrude, bliver forsatsvinduer benyttet. En gang imellem kan en del have noget dug mht. deres forsatsvinduer. Dug beskærer udsynet plus kan bevirke på længere sigt at destruere malingen og træet ved vinduerne. Hvis forsatsvinduer bliver påsat rigtigt, formår de at isolere bedre end vinduerne, der har termoruder. Lysindstrømningen nedsættes endda af vinduerne med termoglas. Dug kan undgås ved at sikre, at den inderste ramme er tættet bedre indvendigt, end den yderste ramme er udvendigt. Det betyder, at fugten, der bliver til inde imellem vinduesglassene, kan luftes væk af en større masse udeluft. Forsatsvinduerne bibeholder de ældre vinduer, som oftest er en vigtig del af husets look.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>