Spritnye anskaffelser indkøb af 80’er tøj + 80’er kostumer

80’er tøj plus 80’er udklædning/80’er kostumer er jeg temmelig glad for. Modehenrykte jeg nyder det så meget, at undertegnede reelt opsnuser en del af mit 80’er tøj i diverse udklædningsforretninger blandt afdelingen for 80’er kostumer + 80’er udklædning. De har gerne neonfarvede fashionable accessories såsom for eksempel strømpebukser, hotpants og benvarmere.

Undertegnede tager ofte mit 80’er tøj på og har forståeligt nok for længe siden inviteret festivitas med 80’er udklædning, 80’ tøj eller 80’er kostumer som tema. Min glæde er undertegnede ikke alene om. Min 19 måneder ældre storesøster er lige på samme måde – at jeg har glæden fra Gerda, at jeg ynder 80’er tøj, fordi søs gennem store dele af hendes teenageår gik med 80’er udklædning + 80’er kostumer såvel til party som til hverdag. Ind imellem i 100 procent 80’er udklædning og andre gange bare med anvendelse af udvalgte accessories.

Stilen med rulleskøjter og et væld af kulør knuselsker jeg. Det er så livsbekræftende, hvis alle andre er hundrede % i monokrom, så dukker jeg op i farverigt 80’er tøj. Mange af eleverne bekender at mine gevandter minder om 80’er udklædning – og ja det er sandelig 80’er kostumer, jeg iklæder mig, for kostumebutikker er økonomiske og et praktisk alternativ til at benytte genbrugsbutikker, som sjældent tilbyder vaskeægte 80’er tøj. Så er det enkelt og nemt at skaffe mine 80’er kostumer på internettet så jeg derefter kan få tøjet leveret et par dage senere. Hvis jeg får behov for at hoppe i andet end 80’er tøj for 80’er tøj skulle komme så tilbyder udklædningsforretningerne nemlig ret meget tilbehør og tøj der kommer fra andre årtier. De har også utallige glimrende outfits, som mine kammerater roser. Flere af mine piger har modsat også selv noget 80’er udklædning som f.eks neon-armbånd samt sjove briller, så jeg smitter af med min stil.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.