Spliternyt arb. med gravemaskiner, dozere, dumpere og minilæssere til en af mine brødre

Brormand ska’ arbejde med minilæssere [www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/minilaessere], dumpere, gravemaskiner [www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/gravemaskiner] og dozere [www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/bulldozere/sma-dozere/d4k2-tier-4-final-stage-iv]. Dengang manden fortalte mor og mig omkring jobbet, så han utvivlsomt glædesstrålende ud, og min respons var faktisk … hva? Jeg havde ik før i tidne hadt kendskab til dumpere, dozere og minilæssere, lige som undertegnede aldrig rigtig har tænkt videre over gravemaskiner. Men manden har nu fået taget et længere forløb i at betjene den slags gravemaskiner, dumpere, minilæssere og dozere.

Jeg mødes flere gange om måneden sammen med min bror til James Bond-aftener eller ture i biffen eller til mad og Matador-spil om søndage eller til James Bond-aftener. Som følge af det vil undertegnede sikkert lytte til yderligere vedrørende min brors håndtering af dozere, minilæssere, gravemaskiner og dumpere. Helt fint. Søsteren her er klar på at få fortalt vedrørende dozere, gravemaskiner, dumpere og minilæssere, for min søde bror uden undtagelse virker åben over at tale omkring ansigtsbehandlinger, shellack og massage, som jeg udfører.

I læsere kan sagtens være afslappede. Minilæssere, gravemaskiner, dumpere og dozere kommer ikk til at blive et tilbagevendende emne på min hjemmeside. Udelukkende hvis undertegnede begynder på at mødes en af min brors spritnye medarbejdere eller tilsvarende.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.