Som værende vikar Næstved tilbydes du faktisk fleksibilitet & udfordringer, plus du mangler ej et job

Jeg ville gerne have noget afstand fra skolen, dengang jeg blev færdig med 3.g, samt jeg var oveni faktisk ej på det rene med, hvad for noget jeg ville blive uddannet som. Jeg var blevet vildt træt af skolen, så jeg valgte at prøve et sabbatår. Jeg valgte i stedet for at lede efter et arbejde, således at jeg blev i stand til at spare op til universitetet, for trist nok havde jeg ikke nogen opsparing til at tage på verdensomrejse. Jeg ville udelukkende tjene en masse penge, så jeg var faktisk temmelig ligeglad med, hvilket stilling det var. Jeg overvejede faktisk at kontake vikarservice, for uheldigt nok fandt jeg jo ud af, at det ej sådan var så hurtigt at finde et job samt de var heldigvis parat til at hjælpe mig med at finde en stilling. Det viste sig kort sagt at være en ganske fornuftig mulighed, så jeg blev vikar.

Som værende vikar Næstved tilbydes man let et job, & man slipper for, at man selv behøver bruge tid på at lave 100 ansøgninger. Firmaet fremstiller ens personkarakteristik, plus herefter har folk mulighed for at læse den, mens de skal bruge en vikar Roskilde. Man får aldrig mulighed for at miste begejstringen for sin stilling, da man som værende vikar Roskilde samtidig udelukkende er ansat i kort tid af gangen. Jeg føler egentlig, at det virker enormt fedt, og jeg har været ansat som vikar Næstved i 2 måneder nu. Det er nok ikke lige så problematisk af anskaffe mig job, hvis jeg på et eller andet tidspunkt finder ud af, hvad for noget jeg vil gøre karriere inden for, fordi jeg besidder flere kontakter i flere virksomheder.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.