Sminke plus kostumer i fin stand vil føre dit skuespil til en drøm

Dersom du skal arrangere en teaterforestilling, forekommer her helt sikkert en del sager, man må få ordnet. Naturligvis skal man have manuskriptet i orden og vælge nogle fremragende skuespillere, der kan puste liv i teatershowet, men for at her skal komme magi i dramashowet, bør kulisser & kostumer være gode. Der er næppe årsag til, at du prøver at overbevise publikum om, at de sidder i et kongeligt palads eller en fortryllende urskov, dersom der ej findes spir eller et eneste træ på teateret. I tillæg til dette skal du sørge for, at både sminke » dramashop.dk/category/sminke-grimas-115, samt parykker » dramashop.dk/category/parykker-75, er i orden, samt at de eksisterende masker » dramashop.dk/category/masker-og-fjer-69, ej ligner et eller andet fra en børnebutik.

Parykker skal helst føles så naturlige, at man ej straks opdager dem, samt sminke skal appliceres ordentligt. På grund af at almindelig sminke ej altid virker kraftig eller tilstrækkelig holdbar, skal sminke til teaterforestillinger helst blive specialfremstillet. Således at de formår at gøre børnene forskrækkede, er masker nødsaget til at se skræmmende ud, plus maskerne bør virke simple at tage af & på.

Kostumer vil evt. være vanskeligere at finde, pga. at folk for det meste har en fulstændig nøjagtig idé angående, hvorledes kostumerne er nødsaget til at være syet. Lykkeligvis eksisterer her flere dygtige syersker, der kan specialsy kostumer til lige nøjagtig dine krav. Faktisk bliver den optimale løsning nu at få råd hos en teater ekspert, sådan at du får muligheden for at få den helt rigtige sminke & funktionelle kostumer til din teaterforestilling.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.