Slut med frostkolde fusser med bløde sutsko og hot cocoa

Min bror bruger dagligt mine lækre sutsko » https://www.glerups.dk/produkter,. At den mørke samt snefulde vinter måske næppe altid bliver en af disse gevinster, vil størstedelen nok synes, men der eksisterer adskillige gevinster idet man lever i et fredeligt samfund som det danske. Ulykkeligvis er snevejr langt fra en fast del af julen, og overskygges tit af minusgrader, gråvejr og mørke, men det virker uden diskussion herligt hvis vinteren byder på snefyldt juletid & sneboldskampe med ungerne. Det bliver af stor betydning at der bliver lunt & rart når man kommer hjem for at overvinde de mørke & forfrosne årstider. Det ku du naturligvis også sikre med opvarmede tæpper el. el-radiatorer i de rum, man befinder sig i.

Hjemlige sutsko! En af de optimale veje at sikre hyggen derhjemme vil uden diskussion være sutsko! Her bliver vel intet værre i forhold til at fryse om fødderne i sit eget hus, særligt efter en kold arbejdsdag i gråvejr samt mørke.

Det vil blive en fornuftig idé at finde ud af, hvilken form for sutsko du helst skal anvende, inden du går ud samt investerer i sutsko til dig selv plus hele familien. For det første skal sutsko med sikkerhed være varme men på samme tid give plads til at huden kan ånde. Det bliver ikke enormt fedt, idet dine sutsko gør dine fødder fugtige hver eneste gang, du anvender dem. Oveni at dine fusser derudover beskyttes imod kulden udefra tillader sutsko i naturlig uld dine fødder at ånde. Blødt filt er rent ud sagt et produkt, som ikke bliver grimt!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.