Samtlige af mine drenge og piger ligger beskyttet i sengen med skarpe røgalarmer.

Jeg har i sinde at fortælle jer søde læsere en fantastisk historie. Jeg vågnede af en hylende tone en nat.

Det bliver klart for mig, at den gode røgalarm , http://www.ista.dk/produkter/roegalarmer/fumonicr_3/index.html, bare er medtaget, idet jeg hurtigt opdager, at det ikk’ er røg, som har sat den i gang. Det er evident et velvære at opdage, at min røgalarm blot satte i gang ved en ufuldkommenhed. Ikke desto mindre vedbliver min røgalarm ved med at være larmende. Røgalarmer er oplagt designet på en måde sådan, at de ikke lige kan slukkes. Røgalarmer er skabt til konstant at være agtpågivende. Da jeg opdager, at min røgalarm er bleven aktiv, grundet den savner batteri, er min lykke til at begynde med betydelig. Da jeg direkte efterfølgende bliver klar over, at røgalarmer er produceret således, at dens hyletone ikke stopper, når batteriet fjernes, bliver jeg en smule slap.

Alle eksperter kan let begribe det beregnende i således, som røgalarmer er designet. Samtidig kan jeg ikke svede ud, hvorledes min røgalarm vandaliserede en halv nat! Jeg kunne ganske enkelt ikke afbryde min røgalarm, til trods for gentagne vedholdende eksperimenter. Efterfølgende føler jeg mig selvfølgelig lykke over, at der ikke var røg i mit hjem, på samme vis værdsætter jeg, hvor enestående røgalarmer er indrettet.

Min intuitive indskydelse gik på, at det var overdrevent belastende, for havde følelsen af at være udslidt, og ville bare gerne slappe af. Dernæst bliver jeg klar over, at det er min aktive røgalarm, der er blevet aktiv. På ny er min første idé ikke at forlade stedet, uanset at en korrekt røgalarm skal udfylde den opgave at advare om snarlig risiko. Min mekaniske indskydelse var til gengæld: den røgalarm er ovenud ivrig.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.