Raftehegn – Den smarteste variant lader til at være en kombination af lydhegn og havehegn

Intet lydhegn [www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn] har egentligt generet mig. For mor her logerer sammen med mine piger direkte ved et styks vældigt trafikeret vej og jeg er virkelig ovenud forstyrret over om morgenen af larm fra lastbiler og busser. På den baggrund skal mine døtre og jeg anskaffe et lydhegn. Undertegnede havde ikke kendt til lydhegn før – andet end dem som står ved motorveje. Men sådan et havehegn [www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havehegn] kan du åbenbart godt skaffe sig som ejer af en grund. Jeg er lykkelig.

En masse store planter skal stå tæt på villaens dugfriske havehegn. Og så har vi et par træer, som desuden kommer til at give lidt modspil til det spritnye raftehegn [www.hegns-snedkeren.dk/hegn/raftehegn]. Moi ser frem til vores nye lydhegn og at ku’ have morgener uden støj fra bilerne. Lydhegn mindre støj skal nok blive luksus. Så projekt havehegn påbegynder med eftersøgning af en kombination af raftehegn og lydhegn fra nu af. Hvis jeg er heldig kan jeg måske komme i gang her om 3-4 dage.

Undertegnede vælger mig et lydhegn der ser ud som et raftehegn. Det valg vurderer jeg ligner et naturligt og rustikt havehegn, som falder rigtig fint til vores præferencer med en rustik have. Et lydhegn har en størrelse således at vi slipper for vue’et til al trafikken. Og raftehegnet ser lækkert ud med det flotte træstolper. Vi bliver betagede over vores nye havehegn, børnene og jeg. Jeg glæder mig vildt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.