På under fem uger er We Vibe blevet helt overdrevent efterspurgt!

Vores moderne livsform er ik kompatibelt med tosomheden. Vi har alt for travlt med diverse gøremål til, at der er tid til intimitet i hverdagen. & som en følge af det udsagn er der helt enormt mange par forhold, som ej klarer mosten. Jeg er ikke i tvivl om, at den simpleste løsning på denne problematik er kærtegn og knus. At man aktivt sætter tid af til at være mand og kone. Jeg går derfor og tumler med ideen om at åbne en forretning, der skal forhandle sex legetøj som eksempelvis we vibe, en penispumpe & tenga. Mit håb er, at legetøj som eks. we vibe, en penispumpe samt tenga kan hjælpe mange par til at genfinde gløden, & dermed forebygge, at de splitter op. For jeg synes, at det er så forbandet sørgeligt, at skilsmisse antallet er så høj nu om stunder. Jeg er uhelbredelig romantiker & tror på Den eneste ene. Og det gør jeg endnu, men jeg ved samtidig, at selv forholdet til den eneste ene tit har behov for en hjælpende hånd i form af for eksempel we vibe, en penispumpe eller tenga…

Jeg har selv været bundet af et kæresteforhold i mange år. Så jeg kender udmærket at man føler, at forelskelsens rus fordufter og dagligdagens pligter sætter ind. Men jeg ved også, at man sammen aktivt kan sætte noget i gang for at bringe sexlivet tilbage. Det kan man blandt andet gøre ved brug af voksenlegetøj som for eks. we vibe, en penispumpe eller tenga. We vibe, en penispumpe & tenga er alene enkelte eks. på sexlegetøj, der findes helt enormt mange forskellige varer… Det absolut vigtigste er, at man som par finder nøjagtig dét, man ved, passer til en. Min drøm er at udsmykke min shop således, at besøget alene er en dejlig oplevelse. Min tanke er, at man kan tage på visit sammen i min lille biks, og nyde oplevelsen sammen som ægtepar. Oplevelsen skal på den vis bidrage til at bringe kærestepar tættere sammen. For jeg mener helt sikkert at sådanne nogle par oplevelser er meget essentielle…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.