På jobbet hitter på medarbejderne den kommende firmagave til hinanden. Overvejelserne i mine tanker drejer sig mod for eksempel bløde karameller og bornholmske karameller

Når vi skal købe firmagave , karamelleriet.myshopify.com/collections/gaveaesker, på mit job så eksperimenterer vi medarbejdere med anderledes synsvinkler nu. Vi har tidligere erhvervet os et stk universel firmagave som indeholder noget interiør fundet i Magasin eller sager fra Torvehallerne. Men det kommende år tester vi, at medarbejderne skal erhverve firmagave til en udvalgt medarbejder hver.

Jeg blev tildelt en ung frøken, der elsker bløde karameller , karamelleriet.myshopify.com/collections/karameller, + øvrige sukkersager. Så jeg tænker, at kvinden skal gives de dér bornholmske karameller , karamelleriet.myshopify.com/products/chokoladekarameller, som firmagave. Deres bløde karameller har jeg prøvet i København N og de æsker virker fint som firmagave.

De kan købes i pæne æsker, de populære bornholmske karameller. Der tilbydes både bløde karameller + hårdere samt med flere smage af bær og lakrids. Jeg ved sørme ikke hvorvidt kollegaen helst vil have bløde flødekarameller med smag af vanilje eller flødesmag eller bornholmske karameller i anderledes tvist. Måske skal jeg medbringe flere bløde karameller der smager af jordbær eller lakrids med på mit arbejde og byde Maiken og nogle af de andre en smagsprøve. Og derfra se, hvaffor nogle kollegaen smager.

Disse appetitvækkende bornholmske karameller i delikat etui fyldt med bløde karameller med smag af lakrids eller bær er virkelig en firmagave, jeg selv ville blive glad for.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.