Optur over tidsbesparende stempelur til ligetil tidsregistrering af flextid og dage med overarbejde

Tidsregistrering på arbejdspladserne funkede oprindeligt ved, at de timelønnede afleverede såkaldte stempelkort, der ved brug af et stempelur skulle printes. Som det er nu er sådan en manuel sag ikke tidssvarende længere. Så gøren brug af stempelur til praktisk tidsregistrering foregår online og uret fremsender data automatisk videre til mine kolleger i regnskabsafdelingen. Egentligt kan enhver af medarbejdere as far as I know hitte de ansattes tidsregistrering og stempelur og finde en forklaring, når der dukker vaklen op vedr., hvor stor overarbejde du eller en kollega har opnået. På den måde er der ingen som bliver forsømt.

Jeg kendte ikke til stempelur og har tidligere alene erfaring med at notere min egen tidsregistrering før jeg kom hertil, dér hvor jeg har arbejde idag. Det kan måske virke som frihed, selv at nedskrive tidsregistrering uden stempelur. Men at vi på jobbet benytter automatisk digital tidsregistrering er jeg ærligt talt godt lykkelig over, for således skal jeg ikk uden registrering hen på ugen erindre, om hvorvidt jeg mon er foran eller bagud. Og når jeg har tidspunkter i mens jeg har alt for meget ekstraarbejde, dér knokler jeg igennem i mens det praktiske digi stempelur holder register på alt der hedder tidsregistrering. Med det i mente behøver jeg ik at holde styr på og erindre tidsregistreringen imens det er sent.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.