Omsider med barn – Jeg spekulerer over at bestille yderligere ultralydsscanninger hos gynækolog klinik Fyn

Gynækolog klinik Fyn – eventuelt gynækolog Niels Lund

Vi har testet positiv men processen har været ustadig, så derfor påtænker jeg at komme hos en gynækolog klinik Fyn til flere tjek. Siden vi først undlod p-pillerne gik der lidt mere end 2 år hvor der ikke skete noget, og vores praktiserende læge var lige begyndt at foreslå at råde os til en speciallæge klinik Fyn til behandling og udredning. Dengang googlede jeg selv på ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på Google og opdagede blandt andet gynækolog Niels Lund der har gynækologklinik i nabolaget, hvor vi bor i Middelfart.

Jeg blev med barn og alle pessimismen om ægløsninger og sædkvalitet blev skubbet væk af glæden en spontan abort. Jeg og min mand prøvede ikke at lade os slå ud, men det var en periode, hvor vi begge var kede af det og i elendighed som følge af det mistede lille barn, som Morten og jeg havde ventet så længe på.

Henvise til speciallæge klinik Fyn – eksempelvis speciallæge Niels Lund

Nu fire måneder efter er vi så med bebs igen. Min læge tænker, at en speciallæge klinik Fyn skal holde ekstra øje med mig, så hans kollega visiterer undertegnede til en gynækolog klinik Fyn. Jeg har også kigget lidt igennem i den gammeldags telefonbog og har igen faldet over bl.a. speciallæge Niels Lund. Jeg vil gerne komme hos en speciallæge klinik som eksempelvis speciallæge Niels Lund og få yderligere scanninger og blive holdt øje med, så vi kan få mere tryghed under graviditeten, og specialister kan hjælpe, skulle der opstår komplikationer igen. vi tror at sådan en tilføjet beroligelse i sig selv kan være positivt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.