Omkring udklædning, ny børnehave, hatte til udklædning og udklædningstøj

Ligesom sin mor er lillepigen begejstret for udklædning, udklædningstøj og hatte til udklædning. Så jeg regner med at prioritere i hvilken grad stedet lægger vægt på hatte til udklædning og andet udklædningstøj og om de går op i leg og udklædning, når jeg snart skal fastsætte, den nye institution barnet skal skrives op i.

Hvis valget lå hos Anna-Rosa, så var pigen klædt ud som tiger, i Frozen udklædning eller lignende udklædningstøj dag ud og dag ind. Udklædning er lige sagen at være iklædt i de her uger. Ja vi ved, hvor hun har fået det fra, for mutti er også meget tilfreds med hatte til udklædning og andet udklædningstøj. Heldigvis undrer kollegerne ikk særligt over, at moi ind imellem er iklædt dele fra udklædningstøj eller hatte til udklædning på det kongelige. .

I forbindelse med januarudsalget har mor her foræret datteren en smule udklædningstøj. Andres poder har en ønskeseddel med Lego og Barbie eller en Bonbonland, så er min pige langt mere vild med udklædningstøj & hatte til udklædning.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.