Om at have cateringfirma og behov for lidt flere plastkasser, termokasser og en palletank

Solide plastkasser - http://www.dtemballage.dk/produktinformation/plastkasser.aspx – til div. deponering har jeg længe kunne bruge. Jeg har samtidig brug for termokasser - http://www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/plastkasser/termo–koelekasser/termokasser.aspx – til fragt af fødevarer i min virksomhed med mad ud af huset. Først på måneden fik jeg den ide at benytte en palletank - http://www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/plastkar/ibc-palletanke.aspx – med tap, til børnearrangementer hvor der er læskedrikke. Heldigvis bemærkede jeg et tilregnedeligt firma, der afsætter plastkasser, palletank samt termokasser og lagt en bestilling både palletank, termokasser og plastkasser lige præcis til mit behov.

Termokasser har jeg planer om at gøre brug af til for ekselpel til at holde maden ud af huset varm, når undertegnede er ude at køre og transportering af mejeriprodukter. Undertegnede har bestilt mine termokasser i en solid dimension med låg og kommer i en pæn mørk farve.

Min praktiske palletank kan opbevare diverse væsker. Jeg husker flere personer som at der samler regnens vand i sådan en palletank, men jeg tænker, at sådan en tank f.eks. vil være perfekt til saft, mens undertegnede ska’ ud til større arrangementer. Måske burde jeg lige som dem undertegnede kender have bestilt et styks palletank hjem til regnvand.

Plastkasser bliver solgt i flere formater og de virker gudbenåede til transport og opbevaring af bl.a. grøntsager, kød og fisk. Man kan f.eks. købe plastkasser der er klapsammelige, så de ikk fylder det store, i den tid kasserne er pakket sammen. Netop de plastkasser har begejstrede mig valgt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.