Ny viden om affedtningsmiddel, afgratning, kølemiddel og vibrationsafgratning

Før i torsdags kendte jeg ikke til affedtningsmiddel, kølemiddel, afgratning eller vibrationsafgratning. Affedtningsmiddel, vibrationsafgratning og kølemiddel er bestemt ikk sådan noget, der har været en del af min dagligdag og verden.

Og hvad er alt dette? Afgratning som blandt andet vibrationsafgratning eliminerer grater. Og hvad er så grater? Jo de kommer når metal forarbejdes hvilket skader delkomponenter i eksempelvis et maskineri. Derfor er afgratning/vibrationsafgratning af høj betydning inden for div. firmaer. Det lader desuden til at det er at foretrække at tage afgratning med vibrationsafgratning.

Affedtningsmiddel virker effektfult til at afvaske olie, snavs, sod, fedt m.m. inden for fødevarebranchen, søfartsindustrien, landbrug og industri. I firmaet benytter kollegerne eksempelvis affedtningsmiddel til rengøring af inventar, gulve, plast og fliser, og med udgangspunkt i dette er affedtningsmiddel et effektivt all round produkt.

Som navnet insinuerer bliver kølemiddel benyttet i kølesystemer. Blandt andet i køleskabe og i varmepumper. Som kølemiddel kan du anvende alt som eksempelvis ammoniak, nitrogen eller vand.

Akkejak, alle de uvante gloser som vibrationsafgratning, kølemiddel, afgratning og affedtningsmiddel, her når du får andet arbejde. Masser af ny viden.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.