Ny makuleringsmaskine og lidt om portotakster, frankering post og at håndtere pakkevægt

Undertegnede scorede cool arbejde som blæksprutte. Jeg opstartede i tirsdags og nu er jeg i gang med at få kontrol over sådan noget om deres pakkevægt [http://danastar.dk/produkt/produktkategori/vaegte/high-end_pakkevaegt_30_kg], der angiver frankering post [http://danastar.dk/mere_info/frankering] plus, forskellige portotakster plus at dirigere arbejdspladsens telefoner. Snart skal jeg også have forudbestilt medarbejderne et stk ny makuleringsmaskine [http://danastar.dk/produktkategori/produktkategori/postbehandling].

Selv har jeg jo blot brugt et styk vægt fra køkkenet når jeg har manglet pakkevægt, når shoppeglade mig sku’ undersøge portotakster ved forsendelse af sko og tøj afsted igen til boozt. Selv vidste jeg ikke, hvordan virksomheders frankering post med et styk pakkevægt giver dem mere beskedne portotakster. Jeg havde ikke forventet, hvor stor afvigelse der er på portotakserne for private og erhvervsvirksomheder. Så på blot 3 dage med det piccolinejob er moi blevet mere oplyst. Jeg lærer sådan noget såsom makuleringsmaskine og skal varetage hele virksomhedens ud- og indgående forsendelser. Endvidere skal jeg klare telefonopkald og få dem stillet rigtigt til husets adskillige ansatte.

Den slags makuleringsmaskine har jeg egentligtk ikk hørt om i forvejen, men folk i huset arbejder med konfidentiel viden, hvorfor et styks makuleringsmaskine er betydelig . Frankering post havde jeg heller ikke tildelt ret mange hensigter før jeg startede arbejdet. Slet ikk’ hvor man bruger et styks professionel pakkevægt, der giver orden på de drilske portotakster. Det er ret smart.

To do for næste uge går ud på at købe ny makuleringsmaskine samt at blive fortrolig med frankering post me dertil hørende pakkevægt + virksomheds portotakster. Og endvidere ska’ piccolinen også blot stille frokost frem her i starten. Det er rart at starte forfra & få tjent noget honorar efter min seks måneder med frivilligt arbejde i Thailand, selvom det på samme tid er heftigt at komme i gang forfra som kontorbud. På onsdag vælger jeg husets nye makuleringsmaskine og de øvrige ugedage ska’ jeg sagtens nå at få sagtens skal få overblik over frankering post, portotakster for firmaer samt pakkevægt. Jeg bliver så klog.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.