Nutte får en smule lækkert kattefoder efter kastration kat ved dyrlægevagten Nordsjælland

Jeg har til alle tider været overmåde interesseret i alle slags dyr, hvorfor jeg både ejer kat, heste og hunde. Det er imidlertid ikke alene lutter lagkage, for til tider kommer der også ulyksalige ting, som må håndteres – eksempelvis kastration hund…

Som følge af en gang kastration kat [www.dyrgod.dk/om-os/information/sterilisation-kastration-kat] er min skønne Musse ikke helt veltilpas, & derfor bliver hun pylret om med appetitlig kattefoder. Jeg er jo af den overbevisning, at det er virkeligt bedrøveligt, & derfor ønsker jeg at forære mine dyr lidt mundgodt, ovenpå at de har været igennem noget så forfærdeligt.

Pruhesten har ligeledes ofte sundhedsproblemer, skønt den dog ej tvinges til sterilisation kat. Den må for eksempel jævnligt på tur til dyrlægevagten Nordsjælland, & dette nyder den helt sikkert ikke.

Dyrlægevagten Nordsjælland er lykkeligvis meget kapabel, men af den grund er det nemlig stadig ej behageligt. Som følge af et besøg hos dyrlæge Nordsjælland [www.dyrgod.dk/om-os/information/dyrlaegevagten-dyrlaege-nordsjaelland] må jeg af den grund altid i butikken og skaffe lidt delikat til mine kæledyr. Det er nemlig både her, min yndlingshestepraksis er beliggende, men det er ligeledes her, der foretages kastration hund.

Sådan noget er man imidlertid nødt til at affinde sig med, hvis man er dyreven, & det gør mig ikke noget. Jeg holder nemlig af kæledyrene, og for at være ærlig tænker jeg i lige så høj grad, at det er lækkert, de gange jeg endelig får en undskyldning for at handle en bid ekstra lækkert kattefoder til de tumlinger. Det glæder mig virkelig at være klar over, at de får serveret noget lukullisk, som de helt sikkert vil kunne lide! På en gennemsnitlig tirsdag får de naturligvis også udsøgt mad – men det er i sidste ende noget ganske særligt, hvis de modtager sådan en lækker lækkerbisken…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.