Nu er vores fastelavns kostumer klaret

Min kæreste og jeg elsker at klæde os ud. Jeg har det som om, at jeg har mere selvtillid, når jeg hopper i et kostume og pludselig er pirat, zoombie eller den gode eller onde fe. Jeg har det vidst fra mine forældre. Min mor arbejder som pædagog og hun har ganske ofte et mere kreativt kostume end vuggestuebørnene, når der er fastelavn på hendes arbejde. Og min far fungerer som hele familiens julemand med skæg, tyk mave og det hele.

Som lille var jeg klart nok klædt ud til fastelavn og dengang jeg var 7 år, gik jeg rundt i min prinsessekjole og bare tæer hele til kjolen gik i stykker. I dag opstøver jeg hver eneste mulighed og tager kostumer - dramashop.dk/category/kostumer-til-udklaedning-parykker-tilbehoer-39 – på til tyrolerfest, julehygge, halloweenfester, maskeballer og selvfølgelig fastelavn. Jeg må vidst snart se at få mig nogle børn, så jeg har flere lejligheder for at tage til endnu flere klæde-ud-fester.

Skal det være hurtigt og nemt leder vi online og køber hele kostumer, og det kan overraskende nok koste mindre end at få tøj i h&m. Andre gange bruger jeg kun penge på en paryk eller accessory (argh hvordan staver jeg til det) og finder derefter det øvrige i mit klædeskab eller hos genneren. Jeg var engang udklædt som sørøver med en gammel hvid lidt for stor skjorte fra genbrugsbutikken, sorte bukser, en flaske rom fra min kærestes barskab, min lillesøsters spraglede tørklæde, min mors støvler – og så en pirathat fra en kostume butik.

Den næste fest får Mad Men 50ér tema. Jeg mangler kun en paryk til at dække over mit ikke særlig 1950-er agtige hår. Kostume? Dét har jeg skam helt styr på.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.