Nu er Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense klaret

Er Hf Odense, Hf fyn eller Fyns hf-kursus - www.vucfyn.dk/fynshfkursus, interessant for dig

Uanset hvad for nogle uddannelsesdrømme, man tænker over, ved jeg, at Hf Odense, Hf fyn eller Fyns hf-kursus giver dig det absolut stærkeste udgangspunkt for at få dine drømme til at gå i opfyldelse. For det gjorde de for mig, og nu vil jeg læse til lærer på seminaret, og jeg er ret sikker på at komme ind.

Måske har du allerede haft tjek på, hvad du har lyst til at arbejde med. Det kan være, at du ser frem til at blive politibetjent, sygeplejerske eller pædagog, eller det kan være, at du går uden tøven efter et samfundsfagligt studie på AAU eller KU.

Ved du endnu ikk, hvad du helst vil arbejde med senere i livet? Det vidste jeg heller ik, da jeg begyndte. Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense giver dig 2 år til at komme på rette spor. Det finder du ud af.

Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus – Opfyld dine drømme

Bliver du færdig med folkeskolen til juni, og kunne du tænke dig at få en ungdomsuddannelse med utallige fag at vælge mellem? Gennemfører du din HF i Odense hos Hf Odense, Hf fyn eller Fyns hf-kursus, så kan du gå efter HF-en til akurat den retning, som du drømmer om at blive optaget på. Det gjorde jeg.

Ved siden af den almindelige HF med valgfag på A, B og C niveau, tilbyder de på Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn samtidig liniern: Sproglig Hf, pædagoglinjen, politilinjen samt Naturfags- og sundhedslinjen. Disse linjer er hver især skræddersyet så de kan forberede dig til den pågældende uddannelse.

Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus har adgangskrav

Ønsker du at gennemføre en Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så er du nødt til at opfylde en hel række adgangskrav. Er du gået ud af folkeskolen for over end et år siden? Så bliver du bare indkaldt til en optagelsessamtale, hvor Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense så ser på dine personlige og faglige kvalifikationer.

Afslutter du folkeren til maj, skal din skole beslutte, om du er klar til at tage en Hf. Måske er det nødvendigt, at tage til optagelsesprøve, før du kan begynde på din HF hos Fyns hf-kursus, Hf Odense og Hf Fyn. Det var jeg nødt til, men det var slet ikke så slemt, som det lyder.

Det skal jer kloge læsere helt sikkert slippe igennem, så I kan starte op på Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.