Nu er det utroligt in at være iklædt sidste skoledag kostumer…

I Europa er det sædvane, at skoledrengene- og pigerne på deres sidste minutter som elever indbyrdes kæmper om de skønneste sidste skoledag kostumer, & kaster med godter til de små klasser. Det er uden tvivl for at markere, at den forbindende tid på skolebænken er er et overstået kapitel. Langt størstedelen har megen interesse for det, & spenderer timer på at spendere penge på de helt rigtige sidste skoledag kostumer. På vores allersidste skole dag var jeg på kostskole, og dagen faldt derfor sammen med, at mit skoleophold sluttede. Vores følelser cirklede således omkring at vi var nødt til at blive adskilt fra rare venner, & jeg tænkte thi overhovedet ikke på sidste skoledag kostumer. Men jeg vil absolut på samme tid informere om, at jeg ikke tilbeder at klæde mig ud i hverken fastelavnskostumer eller karnevalskostumer. Af den grund var dét heller ikke en pine for mig, at min sidste dag som påtvungen elev handlede om at skulle tage afsked i stedet for at fejre den allersidste dag som skoleelev på traditionel vis!

Vores bedstefar har sagt, at jeg som barn mange gange klædte mig ud i fastelavnskostumer. Som voksen faldt denne mani dog. Alle jeg kender kan ubesværet identificere det grinagtige i fastelavnskostumer, men af eller anden grund, har jeg ik siden jeg var en rolling haft en interesse for karnevalskostumer. & dét er af den grund egentlig ej exeptionelt, at jeg kommer til en festlighed som den elendigst udklædte bærende de mindst opfindsomme fastelavnskostumer! & jeg må erkende, at det er banalt, når alle andre gæster har gjort et stort nummer ud af det. Så i nærmeste fremtid vil jeg prøve at ”step up my game”, når jeg bliver inviteret til en fest med udklædning, & spendere penge på nogle fantasirige karnevalskostumer!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.