Nogle erfaringer med flyttefirmaer ifm. flytning?

Pladsen herhjemme har vist sig at være alt for trang, i kølvandet på at bassen blev født forrige sommer. Vores kernefamilie har gjort noget vildt og har udskiftet andelen centralt i Nord-Vest med en gammel villa i Rødovre. Vi er derfor ved at gøre klar til en flytning (http://www.hsl-flytning.dk/). Med job og studie, den lille samt alle de andre ting at se til, er flytningen dog ikke nem at bevare overblikket over. Af den grund har vi valgt at se nærmere på, hvad nogle af de adskillige flyttefirmaer (http://www.hsl-flytning.dk/flyttefirma/) i byen er i stand til at tilbyde inden for vores begrænsede budget. Det er faktisk ikke gratis at bruge flyttefirmaer!

Hvis vi tager stilling til de forskellige flyttefirmaers uforpligtende tilbud, er der tydeligvis en ret stor variation af, helt præcist hvad der er medregnet i prisen. Hvilket flyttefirma vi tager en beslutning om at hyre, afhænger af en masse ting. Prisen for vores flytning spiller først og fremmest en stor rolle. Vi har samtidig talt, om vi har lyst til at betale et firma for at være ansvarlig for hele vores flytning fra pakning til flytningen fra den gamle andelslejlighed til parcelhuset. Bliver det for dyrt bør vi måske vælge et billigere alternativ, hvor vi begge er med for at få glæde af en lavere pris fra flyttefirmaet.

Ligemeget hvad har vi på ingen måde råd til at ansætte nogle af dem til at varetage flytningen. Det har imidlertid ikke nogen indflydelse på, at vi har brug for flyttefirmaernes professionelle assistance til, at klare rykket til Køge så hurtigt og nemt som det overhovedet kan lade sig gøre. Derfor har vi brug for at høre nærmere, om der måske er en af jer der har lyst til at give sit besyv med og, som der har gode erfaringer med et eller flere flyttefirmaer – det kunne ydermere være rigtigt fedt at blive klog på, om en af jer er i stand til at komme med viden om, hvorledes kæresten og jeg får en flyttepris, der ligger inden for vores økonomiske ramme. Vi er nemlig nødt til at gennemføre flytning NU!