Når du vil afløse din clearomizer bunn brenner, vil vi hjælpe dig

Jeg kan ærlig talt sige, at jeg aldrig vil anvende traditionelle smøger nu, da jeg har dampet ecigs i 3 år nu. Jeg er endda i stand til at dampe indenfor på arbejdet samt til middage, medens jeg undgår at være til gene for andre: men benyttende e-cigs får jeg stadig vanen af at ryge en smøg. Jeg mangler med garanti ej at stinke af cigaretrøg hele tiden, eller at opleve mine fortænder blive mere og mere misfarvede med tiden. Jeg er stadig afhængig af nikotin, dog fordi evæske findes indeholdende forskellige koncentrationer af nikotin, bør jeg nemt vænne mig af med det som tiden går.

Jeg har tænkt mig at få en ordentlig clearomizer bunn brenner (www.e-trekk.no/clearomizere–atomizere/clearomizere–bunn-brenner) i min ecig, som forbedrer aromaen af min ejuice og danner præcis den mængde damp, jeg ønsker. Jeg har også købt en clearomizer bunn brenner, der sørger for, at der altid vil være væske omkring tråden: således undviger jeg den horrible, brændte smagsoplevelse. Jeg har langt om længe valgt at købe Kanger MODS (www.e-trekk.no/kanger/mods) bagefter at have prøvet flere varierende mærker. Du er i stand til at sammensætte din e-cig af utallige specielle komponenter så som clearomizer bunn brenner samt Kanger MODS, til du ender med nøjagtig den oplevelse, som passer til dine ønsker, for det er naturligvis op til personlig holdning – det er jo lige præcis det, som bliver fordelen ved el-cigaretter.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.