Mit uforglemmelige år på efterskole er min mest uovervejede afgørelse i hele mit liv!

Mit et årige ophold på efterskole » www.kongenshusefterskole.dk, var det mest oplevelsesrige år i længere tid… Samtlige af mine efterskolekammerater vil derfor rekommandere et efterskole ophold til alle de unge, som spørger. Jeg havde et herligt et-årigt ophold på efterskole, hvor jeg endelig havde mulighed for at folde mig ud. Hvilket er venner, som jeg stadigvæk tager ud at spise med, adskillige gange om året. Det er perlevenner, som jeg ikke ville undvære. Udover nye bonkammerater fik jeg enddog også fornyet selvtillid gennem mit efterskole år. Det kan forklares med al den efterskole motion, jeg oplevede! Hver lørdag var der for alle drenge og piger planlagt en eller anden form for efterskole motion, og det var mange elevers yndlingsdag! I de varme dage fandt det sted uden døre, hvilket havde som følgevirkning, at vi samtidig med sports-delen, fik meget livsbekræftende luft. Min efterskole var interesseret i at kunne offerere en helsebringende efterskole kost og motion » www.kongenshusefterskole.dk/fag/liniefag/kost-a-motion.html, var der som just fortalt også masser af. Alle eleverne holdte af året på efterskole hvilket skyldtes al den efterskole motion, de havde skitseret. Jeg kom i uovertruffen form, og formen har fulgt mig som et voksent menneske. & efterskole opholdet er jeg fantastisk taknemmelig for…

Langt de fleste teenagere brænder for at spendere et år på efterskole, & den tanke er ik spor skørt. Slet ikke, hvis man ik er dygtig til motion, kan efterskole motion vise sig at være en stille indføringsfase. Der findes måske nok ubevidste tankemønstre om, at efterskole kost og motion jævnligt glemmes, men dét er ikke sådan tingene hænger sammen. Jeg deler den anskuelse, at hver & en efterskole efterstræber det bedste for efterskolens egne. Derfor er efterskolens styrelse hyppigt meget påpasselige med at kunne offerere både lækker efterskole kost og motion, hvor hver og en elev kan deltage. Ergo: min appel til Jer derude på nettet er; gør det! Mærk livet, og spender et år på efterskole, det vil ingen på nogen måde komme til at fortryde! Derimod vil du være i stand til at genkalde dig dit efterskole ophold med julelys i øjnene…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.