Mit selskabs rekruttering havde aldrig gået godt foruden et vikarbureau

Dersom man besidder en virksomhed, vil det føles problematisk at holde styr på alting: økonomi, rekruttering (www.temp-team.dk/Forside/Arbejdsgivere/Rekruttering.aspx), kunder og så videre. Det virker ofte forbavsende, hvor mange ansatte, her er brug for for at sørge for, at dit selskab rekrutterer de helt korrekte medarbejdere. Et ansættelsesforløb forekommer ret vigtigt, nøjagtig af den årsag, at en doven medarbejder koster mange udgifter og en masse arbejdstid. Vi erfarede faktisk dette dilemma angående min virksomhed for nogle år siden, indtil jeg kom i tanke om en super genial løsningsmulighed – et vikarbureau (www.temp-team.dk).

Et vikarbureau skal jo let betragtes som professionelle, når rekruttering er det eneste, bureauet laver, samtdet giver jo rigtig god mening at overlade rekruttering til nogle, som kalder sig eksperter med opgaven. Sådan at du undgår at sortere i flere tusinde jobansøgninger, vil et vikarbureau uden problemer opsøge en perfekt ny medarbejder til dit firma. Her gik blot to uger, så havde mit vikarbureau fundet nogle passende ansatte til mit firma – de er her faktisk stadig nu. Det vil evt. forekomme bizart, at jeg lader et fremmed firma tage sig af min rekruttering, men hvis man ejer en mindre virksomhed, er her jo ikke altid penge til at afsætte en person til ansættelser. Det bliver ikke hemmeligt, at jeg har brugt et vikarfirma til samtligt af min rekruttering lige siden.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.