Mine venner føler, at dét er klogt at tegne en motorcykel forsikring…

Her i forgårs kom mine kammerater og jeg cyklende & vores opmærksomhed faldt på en reklame, som agiterede for motorcykel forsikring - http://www.mondux.dk/Mondux/Forsikringer/Motorcykel/Om-forsikringen – . Til at starte med kom jeg til at fundere over, om ik den virkelige stavning er: motorcykelforsikring - http://www.mondux.dk/Mondux/Forsikringer/Motorcykel – ! Som det næste tænkte alle over, af hvilken grund, at det er livsnødvendigt at eje en motorcykelforsikring. Man kører usandsynligt stærk på en motor cycle, & der kan i løbet af ingen tid ske ulykker, og derfor er en motorcykel forsikring essentiel!

Alle jeg kender finder forsikringer bekostelige. Og jeg gennemtænker derfor ofte, om det er det værd. Men mange kløgtige folk synes, at en motorcykelforsikring er essentiel. De omtalte satser, hele selskabet tog notits af var udtryk for en ret så billig mc forsikring, så der er absolut ingen undskyldning for ej at tegne en motorcykel forsikring. Dét var en virkelig billig motorcykel forsikring, således alle mennesker har råd.

Det bemærkelsesværdige forsikringsselskab offerede også forsikring Harley Davidson - http://hog.mondux.dk/ – . Dén art, lige knap så billig motorcykel forsikring er stilet mod, selvfølgelig, udelukkende til motorcykel-ejere med en MC af dét brand. Forsikring Harley Davidson er en smule kostbart, men dét er slet ikke en nyhed. Der er adskillige grunde til, at forsikringsselskaberne ik’ kan offerere en billig mc forsikring til HD motorcykler. Det forudsætter nemlig en speciel forsikring Harley Davidson, og disse er mere værdifulde, hvilket skyldes, at mc’en tillige er dyrere. Ergo når man som kunde ik er villig til at dække den sats, må man som kunde investere i en anden motorcykel, sådan man kan få en billig mc forsikring. For som beskrevet, kommer man virkelig ik udenom at købe en assurance, fordi forsikringer jo ik udelukkende erhverves for en alene, men også for de personer du evt. gør ondt. Så min opfordring lyder: tegn en billig motorcykel forsikring i dag!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.