Mine penge skal gå på en et stk trædrivhus eller pavillon/havepavillon

Længe har jeg drømt om at få mig et styks havepavillon - shpavilloner.dk/havepavillon – , og her i denne uge har Jørn sagt ok. Så jeg er nødt til stoppe shopping og undgå at finde nye lækre ting til Astrid og Freddy. Når jeg selv lægger pengene, vil han gerne assistere med at sætte det op. Manden mener, han finder det ret tøset at have en pavillon - shpavilloner.dk – . Jeg har derfor anbefalet et trædrivhus - shpavilloner.dk/traedrivhus – som alternativ, men han tænker, at den model er lige så pyntet som en havepavillon. Med hensyn til dette virker husbonden sandelig temmelig kompromisløs.

Havepavillon eller trædrivhus? Ja altså, jeg kan lige se en havepavillon for mig. Den kan blive placeret lige i centrum i haven, & jeg ser frem til at have flere krukker og potter og begynde at spire der. Desuden kan jeg – og mine veninder – drikke kaffe og bladre i haveblade, imens jeg kan se blomsterne og træerne der er akurat udenfor havens pavillon.

Undertegnede har kigget på såvel en havepavillon som et trædrivhus og jeg synes det er en kende svært at se forskel. Jeg kan læse om fordelene ved at beslutte mig for et trædrivhus – og det har jeg tal på. Men øh den største kvalitet ved at eje trædrivhus eller havepavillon har jeg ikke overblik over.

Såvel en havepavillon som et trædrivhus kan vi vælge at male, begge giver god plads hvor der kan være lidt blomsterkrukker og træmøbler og de 2 lader begge manden og jeg slappe af inden døre med en fornemmelse af at du sidder udendøre: Og dét er det, jeg har drømme om. Jeg tænker eventuelt, at en pavillon er lidt mere kvadratmeter end et styk trædrivhus? Kanske bliver det udgifterne, som det bliver truffet ud fra. På alle måder bliver det hårdt at spare op – det ved manden og jeg .

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.