Min uheldige ven og mig må af sted for at investere i henholdsvis panserglas til iphone 5s og skærmbeskyttelse til iphone 4s

I går telefonerer kammeraten Natasja sandelig næsten snøftende. Tøsen fik liiige totalskadet hendes mobil, og hun magtede med nød og næppe få mig rindet op ved at taste på den smadrede skærm. Iiih hvor er vi klumsede .

I onsdags var undertegnede så klodset ud af hånden at tabe min telefon. Selvfølgelig smadrede glasset – undertegnede er jo verdens mest uelegante. I to dage har klodsede jeg gået og tænkt over at få repareret smartphonen og anskaffe slidstærkt panserglas til iphone 5s {pavoscreen.dk/panserglas-til-iphone-5s} eller måske sådan et billigere glas til iphone 5. Det det er ikke besluttet.

Den store eftersøgning efter panserglas til iphone 5s og skærmbeskyttelse til iphone 4

Derfor internetsøger vi i øjeblikket begge af sted på panserglas til iphone 4s, skærmbeskyttelse iphone 4 {pavoscreen.dk/panserglas-til-iphone-4s}, glas til iphone 5 og panserglas til iphone 5s. Mange virksomheder har opnået fine ord med på vejen og der har meget anselige udgifter. slyngveninden og jeg skal så ik mangle skærmbeskyttelse iphone 4 eller glas til iphone 5, så lad os komme igang med at træffe et valg hurtigst muligt.

Jeg tænker at vi udpeger vores panserglas til iphone 4s/skærmbeskyttelse iphone 4 + glas til iphone 5/panserglas til iphone 5s en af de næste dage og kommer af sted til butikken. I forretningen får de nok repareret panserglas til iphone 4s og glas til iphone 5, imens vi kigger lidt rundt.

Mon I har erfaringer med nyt skærmbeskyttelse iphone 4, panserglas til iphone 5s, glas til iphone 5 og panserglas til iphone 4s? Eller er min veninde og jeg slet og ret områdets absokut mest fummelfingrede? Der er ikke nogen af de øvrige venner har nogensinde ødelagt de ting, de er glade for, og naturligvis har de slet ikke hørt om ekstra skærmbeskyttelse til iphone 4s eller panserglas til iphone 5s. Der der er ingen anbefalinger.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.