Min søster og jeg eftersøger lejeboliger – i form af lejebolig Hellerup samt lejebolig Østerbro samt lejebolig Vestsjælland + Lejebolig Sydsjælland

Min søster og jeg er egge 2 i gang med at søge efter lejeboliger. Jeg og hende har funderet over om at vi ku’ søge et par lejeboliger i fællesskab og leve sammen med hinanden eller tæt ved hinanden. Men idéen dutter ik’. Mig & min søster er virkelig forskellige, og mens bypigen her googler på lejebolig Østerbro eller lejebolig Hellerup, så søger hun efter ”lejebolig sydsjælland” og ”lejebolig vestsjælland”.

Selv er jeg generelt en bypige, som er glad for cafebesøg og at gå i byen. Søs går derimod efter om at smide p-pillerne inden kæresten er 25, ligesom hun foretrækker at bo i hus hvor der er køkkenhave samt et trygt nabosammenhold. Hende og jeg søger begge efter billige lejeboliger, men min søster og jeg ska’ sørme ikk liiige tage i søskendebolig, sådan som søs og jeg ellers har snakket om tidligere. Derfor går byglade mig efter lejebolig Østerbro eller lejebolig Hellerup, hvor jeg ku’ være tæt på storbyen, men mod den rolige ende af byen. Og sabella hælder mod en lejebolig Vestsjælland eller lejebolig Sydsjælland. Dog er vi søstre enige om at Sjælland er stedet for vores lejeboliger. Så vi bor stadig ret tæt .

Lejebolig Sydsjælland / lejebolig Vestsjælland eller lejebolig Hellerup/lejebolig Østerbro. Jeg og min søster taster en forskellig drømmeplacering ind når jeg og hende opslår de lejeboliger, dog kan vi supplere hver andre med at holde styr på lejekontrakter, de bedste formidlere af lejeboliger og regler for fremleje.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.