Min periode som græsenke er overstået – min anden halvdels ac kurs/kylteknisk utbildning er færdig

Husbonden manglede sådan en ac certifiering idet han har erhversmæssigt arbejde omhandlende aircondition og køleanlæh og den slags. Mig selv rystede jeg lidt i bukserne for at skulle være absolut alene med Filippai første omgang fire nætter og derefter to dage, som i overmorgen er 14 uger. Tiden alene virkede streng, men heldigvis har sviger mor Tove været sød til at komme på besøg og haft noget hurtig mad og ind imellem også aflaste den nybagte mor lidt, når jeg har trængt til at sove lidt eller komme til lægen. Mor her kan ganske enkelt anbefale et helt super forbindelse til din svigermor, mens min ægtefælle er af sted til kylteknik utbildning .

Det været et par strenge nætter på det sidste. Min anden halvdel har til at starte med rejst af sted på forlænget weekend med herreklubben, og derefter var han blot hjemme i få timer før han drog afsted til ac kurs hvilket er et svensk arbejdskursus der kaster af sig en ac certifiering.

Normalt prøver jeg at følge trop med Mikkels fag. Nu efter hans ac certifiering/kylteknisk utbildning kan jeg opfatte, hvordan han har lært om at overholde kyoto-aftalen, fået mere viden om varmepumpesystemer og hvordan du klarer driftsproblemer. Al den viden mener jeg må være meget skarpt gået på et ac kurs som kun er på få dage. Så det bliver fordelagtigt for min mand – samt hans aflønning – at han blev inviteret på kylteknisk utbildning/ac certifiering. Dog er undertegnede absolut samtidig begejstret for at få min ægtefælle med (fin ac certifiering hjemme I huset igen. Hurra.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.