Min nye, fancy energimåler gør min varme aflæsning lettere

Boligfornyelse + lignende typer boligombygninger omspænder også boligforening, min lejlighed er i. Arbejdet her involverer begribeligvis almindelige steder som badet og køkken samt f.eks. forbedrede kloakrør. Men også på energisiden, forandres flere faktorer. Jeg har for eksempel fået opsat en mere avanceret energimåler i skabet i hjemmet, og det gør det lettere ved aflæsning samt varmeregnskabet. Den energimåler, jeg fik i lejligheden, er modellen: fuldelektronisk energimåler. Jeg ser en bred vifte af plusser ved modellen her. Da den rummer stor nøjagtighed i målingerne, og denne type har en lang række connection possibilities. Energimåleren har ubegrænset kommunikation.

På navngivne tidspunkter er det mig påbudt at foretage en aflæsning af min nye måler. Eller sådan antager jeg om ikke andet, eftersom jeg skulle dette med den tidligere model. Imidlertid er jeg faktisk ikke klar over, i forhold til om den nye model er fancy i sådan en grad, at energiselskabet Bong evner at lave varmeaflæsningen udefra. I hvert fald må det være centralt at få en aflæsning for at holde styr på det. Eftersom at den må jeg benytte til mit personlige varmeregnskab, og derudover skal boligforeningen dertil bruge numrene, p.g.a. at de ansvarlige udarbejder et kollektivt regnskab for varme hvilket har et overslag over, hvad vi henholdsvis skal betale at betale a conto til energiregnskabet. Og særligt p.g.a. denne grund er jeg særdeles happy for min nye energimåler, fordi dermed ved jeg, at der med garanti har været en særdeles omhyggelig aflæsning.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>